Ustanova Mali vitez - Fundacija za pomoč ozdravljenim od raka v otroštvu
Tel: 040/543-802 | info@ustanova-malivitez.si

Znanilci upanja

Spoštovani,

verjamemo, da je potrebno v času, ko o pozitivnih plateh zdravstva v javnih debatah le redko spregovorimo, pokazati in glasno povedati, da številni posamezniki delajo dobro in v odnosih z bolniki ohranjajo toplino. Hkrati verjamemo, da se na svoji poti boja z rakom srečali prijazen nasmeh, topel pogled, iskren stisk roke ali lepo besedo zdravstvenih delavcev, ki so vam vlili novo upanje, energijo, moč… Ti posamezniki si zaslužijo, da njihovo požrtvovalnost izpostavimo in nagradimo.

Zato smo 4 civilna društva združila moči in zasnovala akcijo z imenom Znanilci upanja, s katero želimo te posameznike nagraditi z nazivom Znanilec upanja 2014. Pri tem seveda potrebujemo vašo pomoč, vašo izkušnjo, vaš glas, ki bo pripomogel k izboru najbolj zaslužnih.

Pozivamo vas, da vstopite na spletno stran www.znanilci-upanja.si in nominirate tistega zdravnika, medicinsko sestro ali zdravstvenega delavca, za katerega veste, da v svoje delo vlaga več kot strokovnost in vsakodnevno rutino.

Za sodelovanje se vam vnaprej zahvaljujemo in vas vabimo, da akcijo spremljate vse do njenega zaključka v mesecu juniju, ko bomo na zaključnem dogodku 19. junija dobitnike tudi razglasili.

Želimo vam tople spomladanske dni pod okriljem znanilcev pomladi – in upanja!