Ustanova Mali vitez - Fundacija za pomoč ozdravljenim od raka v otroštvu
Tel: 040/543-802 | info@ustanova-malivitez.si

UMV vabi na zaključno prireditev projekta 42 maratonov v 42 dneh dne 5.10. 2018 v Velenju

Spoštovani pokrovitelji, donatorji, sponzorji, organizatorji, sodelavci, tekači in obiskovalci na prizoriščih športno – dobrodelnega  projekta 42/42,

zahvaljujemo se vam za vso pomoč in podporo pri organizaciji maratona za male viteze. Brez vaše podpore in nesebične pomoči bi bila organizacija v taki obliki praktično nemogoča.

Velika zgodba triatlonca in tekača Bogomirja Dolenca, ki bo v 42 zaporednih dneh vsak dan pretekel klasični maraton, tako postaja resničnost in uresničuje svoje poslanstvo – v gibanje povezuje vsakogar, ki želi storiti nekaj zase.

Hvala, da ste postali del te velike zgodbe. Vaša podpora je v gibanje spodbudila tudi druge in skupaj z Bogomirjem se povezujemo v krog dobrodelnosti in podpore.

V petek, 5. 10. 2018, bomo v Velenju spremljali zaključni maraton, ki bo potekal od Trojan do Velenja.  Prireditev bo potekala ves čas maratona, zato vas lepo vabimo na Titov trg v Velenje, kjer bomo od 16. ure naprej z zabavnim glasbenim programom pripravljali vzdušje za prihod maratonca Bogomirja in vseh njegovih spremljevalcev. Predviden zaključek zadnjega maratona je okoli 20. ure.

V upanju, da se srečamo tudi na zaključnem maratonu in skupaj podoživimo teh 42 dni, ki so nas preko gibanja na različne načine povezali, vas lepo pozdravljamo.

Lorna Zaletel Zadravec,
predsednica Ustanove Mali vitez

Primož Rudolf,
predstavnik Sveta malih vitezov