Ustanova Mali vitez - Fundacija za pomoč ozdravljenim od raka v otroštvu
Tel: 040/543-802 | info@ustanova-malivitez.si

Terme Olimia

Enotedensko bivanje v Termah Olimia v organizaciji Ustanove Mali vitez, katerega glavni namen je oddih, medsebojno spoznavanje in druženje Malih vitezov.

Skupaj bomo preživeli kar nekaj časa. Ker prihajamo iz vse Slovenije ter smo si med seboj različni v starosti in načinu življenja, bo za prijetno bivanje potrebno sodelovanje in prilagajanje drug drugemu.

Če greš z nami prvič priporočamo, da se obrneš na bližnjo regijsko skupino, kjer dobiš podrobnejše informacije o načinu bivanja in slišiš dragocene izkušnje malih vitezov, ki so že bili v toplicah.

Podatke o regijskih skupinah dobiš na spletni strani UMV (http://www.ustanova-malivitez.si/svet-ustanove/predstavitev) ali pa piši na svet@ustanova-malivitez.si

Nastanitev je organizirana v apartmajih v vasi Lipa v Termah Olimia. Lokacija je odlično izhodišče za sprehode in druge športne aktivnosti.

Ponudba zajema: najem in pripravo apartmajev (8 nočitev), kopanje v bazenih Termalija relax in Breza (kopanje v Family wellnes je potrebno doplačati), 1x vstop v savna svet, dnevni program vodne aerobike,
50 % popust na celodnevno vstopnico v savna svetu, telovadbo za dobro jutro, uporabo fitnes studia, bogat dnevni program športne, kulturne, zabavne in izletniške animacije, nočno kopanje ob petkih in sobotah, DDV.

>> Prijavnica za Terme Olimia oktober 2019