Ustanova Mali vitez - Fundacija za pomoč ozdravljenim od raka v otroštvu
Tel: 040/543-802 | info@ustanova-malivitez.si

Skupinsko letovanje v hribih 2019, Tolmin 8.7. do 14.7.2019

Dogovarjamo se za poletno skupinsko letovanje malih vitezov v Tolminu od 8.7. do 14.7.2019. V ta namen smo pri Azimut centru rezervirali »paketno ponudbo« za 10 – 19 oseb.

Dragi mali vitezi in vitezinje!
Letovanje zajema:

  • Namestitev v apartmajih Orhideja (6 nočitev),
  • Zajtrk v bližnjem hotelu Dvor (2 minuti pešpoti od apartmajev),
  • 1 voden zgodovinsko-kulturni pohod za vse udeležence.

Cena »paketa«: 216 evrov na osebo. Turistična taksa v paketno ponudbo ni zajeta. Invalidi so te takse oproščeni, ostali udeleženci jo sami poravnajo pri agenciji (15 evrov za 6 nočitev).

Za skupinsko letovanje lahko prijavite tudi svoje bližnje (osebnega partnerja/zakonca ali sorodnika). Strošek njihovega letovanja je potrebno vplačati z denarnim nakazilom na TRR ustanove do vključno 1.7.2019.

Letos Ustanova Mali vitez subvencionira udeležbo malega viteza/vitezinje v skupinskih rehabilitacijah do skupaj 220 evrov. Upoštevali bomo tudi prijave vitezov, ki se boste udeležili več kot ene skupinske rehabilitacije v letu 2019 (in tako že delno ali v celoti izkoristili letošnjo subvencijo), če v prijavnici navedete, kako boste poravnali (do)plačilo za letovanje v Tolminu:

  • Z denarnim nakazilom na TRR Ustanove Mali vitez ali
  • Z dokazilom o pridobljenih donacijah iz dohodnin (pridobitev 1 donacije se upošteva kot 20 evrski prispevek).
  • Rok za denarna nakazila in dostavo dokazil: do vključno 1.7.2019

ROK ZA PRIJAVO je DO VKLJUČNO TORKA 2. APRILA 2019.
Prijavnico lahko pošljete po pošti na naslov Ustanova Mali vitez, Zarnikova 3, 1000 Ljubljana ali elektronsko na info@ustanova-malivitez.si.

Vitezi in vitezinje, ki si želite dodatnih vodenih športnih aktivnosti, se lahko s ponudnikom Azimut centrom (Samo Leštan s.p.) dogovorite za razširjen samoplačniški program storitev (npr. kolesarjenje, soteskanje …).

Njihovo ponudbo si lahko ogledate na: https://azimutcenter.com, o apartmajih Orhideja v Tolminu pa dobite dodatne informacije na: https://apartma-orhideja.com.

Želim prijetno druženje vsem, ki se boste odločili za Tolmin.

Primož Rudolf,
predstavnik Sveta Ustanove Mali vitez