Ustanova Mali vitez - Fundacija za pomoč ozdravljenim od raka v otroštvu
Tel: 040/543-802 | info@ustanova-malivitez.si

Regionalna konvencija mladih (PODALJŠAN ROK)

Leto je naokrog in spet je tukaj Regionalna konvencija mladih, ki so preboleli raka. Konvencijo letošnje leto organizira nevladna organizacija SANO – Skopje, ki pomaga otrokom obolelim za rakom in njihovim staršem in se bo letos odvijala pod imenom »Imam jednu želju«.

PODALJŠANA MOŽNOST PRIJAVE ZA KONVENCIJO V STRUGI
Ustanova Mali viteze podaljšuje možnost prijave malih vitezov za udeležbo na srečanju mladih ozdravljenih od raka s področja nekdanje Jugoslavije.
Upoštevali bomo prijave, ki prispejo do vključno 13.8. na naslov:
Ustanova Mali vitez
Zarnikova 3
1000 Ljubljana
ali
info@ustanova-malivitez.si

 

Konvencija bo potekala od 11. do 14. septembra 2018 v gradu na Ohridskem jezeru – Struga. Organizatorji bodo predstavnikom vabljenih organizacij plačali hotelsko oskrbo (Hotel Solferino, tri nočitve s polnim penzionom). Poskrbeli bodo tudi za prevoz od letališča do avtobusne postaje Skopje, od tu pa za prevoz v Strugo in nazaj z avtobusom.

Konvencijo bo otvoril makedonski minister za zdravje g. Venko Filipce, svoja predavanja pa bodo imeli tudi pomembni makedonski zdravniki.

V času konvencije so predvideni izlet v Ohrid,in obisk nekaterih drugih najlepših krajev na obali Ohridskega jezera. Organizatorji bodo udeležence povabili še na večerna skupinska druženja in razvedrilo.

Za udeležbo na konvenciji lahko kandidirajo vitezi stari 16 do 30 let, ki so pripravljeni, da na srečanju  javno predstavijo aktivnosti UMV. Vitezi, ki želite zastopati ustanovo na srečanju v Makedoniji in spoznati viteze iz republik nekdanje Jugoslavije, prosim, obvestite tajništvo UMV najkasneje do 30. 7. 2018 (po klasični pošti na naslov: Ustanova Mali vitez, Zarnikova 3, 1000 Ljubljana ali  elektronsko na e-naslov: info@ustanova-malivitez.si). UMV bo vitezom zagotovila plačilo potnih stroškov do kraja srečanja in nazaj. Za letošnjo udeležbo smo rezervirali denar za udeležbo 3 vitezov.

Za vse informacije smo vam na voljo na:
svet@ustanova-malivitez.si
ali
pa pokličite Mojco Dorn (031 612 602)