Ustanova Mali vitez - Fundacija za pomoč ozdravljenim od raka v otroštvu
Tel: 040/543-802 | info@ustanova-malivitez.si

Zimovanje

Zimovanje je potekalo 2. 2.–6. 2. 2013. Udeležilo se ga je 9 malih vitezov in 4 spremljevalci. Pred odhodom sem vsem prijavljenim posredoval podatke o hotelu, prihodu, odhodu in skibusu. Za dodatno varnost vseh udeležencev na smučišču smo poskrbeli tisti, ki smo dobri smučarji in imamo že nekaj izkušenj. Jaz sem nudil brezplačno učenje smučanja za tiste, ki so šele začeli smučati, da so dobili še večje veselje do smučanja. Vsi skupaj smo preživeli štiri dni v prijetnem vzdušju hotela Cerkno.

V teh dneh smo spoznali tudi mesto Cerkno, ki je zelo lepo urejeno. V času zimovanja smo se na lepo urejenih progah smučišča Cerkno nasmučali. Okusna hrana v hotelu, lepo opremljene in urejene sobe ter prijazno osebje, ki je poskrbelo za prijetno bivanje, nas je prepričalo, da se želimo naslednje leto vrniti.

Smučišče Cerkno je primerno za vse vrste smučarjev in deskarjev, tako za začetnike kot za izkušenejše. Na smučišču je možen najem smučarske opreme za tiste, ki svoje opreme nimajo. Omogočena pa je tudi shramba smučarske opreme na smučišču in v hotelu. Vsi smo se zelo dobro razumeli, po napornem smučanju smo se dobili v sobah in se še dodatno spoznali in družili. Pridružil pa se nam je tudi nov mali vitez, ki se je prvič udeležil zimovanja in smo ga toplo sprejeli in seznanili z Ustanovo Mali vitez.

Vsi udeleženci želimo to zimovanje obdržati, zato se vsi zahvaljujemo Ustanovi Mali vitez, da nam je to omogočila.
Boris Plantan (2013)