Ustanova Mali vitez - Fundacija za pomoč ozdravljenim od raka v otroštvu
Tel: 040/543-802 | info@ustanova-malivitez.si

Mednarodno dobrodelna adventna prireditev “Bazar International de Luxembourg”

Prostovoljska organizacija Bazar International de Luxembourg prireja mednarodno dobrodelno adventno prireditev že 58 let.

Člani organizacije so ljudje, ki jim je ta evropska prestolnica postala drugi dom zaradi službenih, poslovnih ali drugih življenjskih okoliščin. Na »nacionalnih« stojnicah  predstavljajo  in prodajajo izdelke, ki jih sami nakupijo pri izdelovalcih v matični domovini. Izkupiček vseh stojnic in dodatno finančno donacijo luksemburške vladarske družine združijo v denarni sklad, ki se nato razdeli dobrodelnim organizacijam iz različnih držav sveta. Ustanova Mali vitez je letos uvrščena na seznam 70 dobrodelnih organizacij, ki bodo prejele donacijo sklada Bazar 2018.

Na prireditvi že deseto leto zapored sodelujejo slovenski uslužbenci Evropske komisije s svojo stojnico. Vodja stojnice Marina Seliškar je na njej pripravila tudi razstavni kotiček o dejavnosti naše ustanove. Zahvaljujemo se Marini in vsem sodelavcem slovenske stojnice, da so izbrali  Ustanovo Mali vitez kot svojo kandidatko za dodelitev finančne podpore sklada Bazar 2018!