Ustanova Mali vitez - Fundacija za pomoč ozdravljenim od raka v otroštvu
Tel: 040/543-802 | info@ustanova-malivitez.si

GIBANJE ZA MALE VITEZE – 42 maratonov v 42 dneh

Začela se je velika zgodba, velika za triatlonca in tekača Bogomirja Dolenca, ki bo v 42 zaporednih dneh vsak dan pretekel klasični maraton, dolg 42 kilometrov. Velika za male viteze, ki jih predani tekač spodbuja in vabi v gibanje, za njih in z njimi podira meje in tabuje ter odpira nova obzorja, preko katerih morda niso upali pogledati.

Bogomir, ti si velik navdih in motivator na poti ekstremnega športnega dosežka, ki je zaradi filozofije projekta veliko več kot rekord v premagovanju fizičnih zmožnosti – postal si veliko srce za male viteze. To čutimo in te srčno podpiramo od blizu (na stezi, tribuni …) in daleč (v službi, doma, preko medijev …).

Velika zgodba gibanja je odprta za vsakega, ki želi vstopiti vanjo – za dobro voljo, korak spodbude, kilometer teka ali le navijaško vzdušje.

Pridružite se »gibanju za male viteze« ter tako naredite nekaj dobrega zase in za svoje dobro počutje. Vaša prisotnost na dogodkih bo v gibanje spodbudila tudi druge in skupaj z Bogomirjem se bomo povezali v krog dobrodelnosti in podpore.